Loading

Prof.Dr.

Cenk YAVUZ

Mühendislik Fakültesi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

İletişim

cyavuz@sakarya.edu.tr

+90 (264) 295 58 24

Kayıtlarla İlgili Duyurular

4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine



4. Sınıf öğrencileri 30 AKTS dahilinde aşağıdaki dersleri almak durumundadırlar.

Elk-Elnk. Müh Tasarımı 5 AKTS
Meslek Stajı II 5 AKTS
Üni. Seçmeli Dersi 2 AKTS
3 adet Teknik Seçmeli Ders 15 AKTS
1 adet Teknik Seçmeli Lab. 3 AKTS

Yukarıda belirtilen dersler ya da Staj'dan birini almayan öğrencilerin mezuniyet durumları riske girecektir. Yaz okulu da kalkmış olduğundan eksik derslerini ya da Stajlarını tamamlamak için bir dahaki Güz dönemini beklemek durumunda kalabilirler. Ancak kalkan dersler nedeniyle AKTS eksiği olan ve 240 AKTS'yi tamamlayamamış öğrencilerimiz fazladan;

Teknik Seçmeli Ders
Üni. Seçmeli Dersi
Sosyal Seçmeli Ders

seçebilirler. Eğer sistem üzerinden (Obis) bu işlem yapılamazsa Pazartesi günü işlemlerini elle Bölüm'de tamamlayabilirler.
 

3. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine

 

Sayısal Devre Tasarımı dersi 5. yy'dan 4.yy'a indirildiğinden bu dönem intibak olarak açılmıştır ve 40 AKTS içinde sayılmayacaktır. Yani öğrencilerimiz 40+7 AKTS şeklinde bu dersi alabilirler. Fakat Obis bu işleme izin vermediğinden Sayısal Devre Tasarımı dersinden FF ile kalmış olan öğrenciler bu dersi seçtiklerinde başka bir dersi 40 AKTS içinde seçemediklerinden sıkıntıya düşebilirler. Öte yandan farklı durumlardan veya Obis'teki sıkıntılardan dolayı bu dersi seçememiş olan öğrencilerimiz de olabilir. Bu durumdaki öğrencilerimiz Pazartesi günü bölüme gelip kayıtlarını elden yaptırabilirler.